Eindhoven Atletiek overheerst bij Driedorpencross

Eindhoven Atletiek overheerst bij Driedorpencross

Met een sterke delegatie was Eindhoven Atletiek gisteren goed vertegenwoordigd in St. Oedenrode bij de Driedorpencross. Deze cross, onderdeel van de Kempische crosscompetitie, is qua parcours een van de mooiste crossen uit de regio. Veel korte klimmetjes en een uitdagend wasbord leverde spektakel op. Bij de mannen senioren woedde er een mooie strijd tussen Ben Vriends, Mesgina Tesfay en Ben Souwen. Uiteindelijk trok Ben Vriends aan het langste eind gevolgd door Mesgina op plek twee. Achter het podium zorgden Tim Kragten en Michael Beuwer voor een volledige Eindhovense top-5. René van de Weijenberg (1e, M55), Hans van Delft (2e, M45), Wim Hermans (2e, M65) Jur Pauw (3e, M35) zorgden ook in de verschillende mastercategorieën voor de nodige podiumplaatsen.

Bij de vrouwen was dit niet anders. Kim Dillen trok overtuigende winst naar zich toe bij de senioren en daarachter passeerde Eefje Ottevanger als tweede de finish waardoor ze de snelste in de categorie V35 was. Kathelijn Lemmens (3e, VSEN) en Annelies van der Zwart (3e, V35) wisten ook nog een mooie podiumplek te behalen.

Bij de junioren pakte Jens Peeters met een voorsprong van 39 seconden ook nog de winst.

 

Geplaatst in Uitslagen