Busreis naar Egmond

Busreis naar Egmond

Op zondag 13 januari 2019 staat alweer de 47e halve marathon van Egmond op het programma. Naast de halve marathon staat ook een kwartmarathon (10,5 km) op het programma.  Deze gaat over een vergelijkbaar parcours, dus met duinen en strand.

Al een aantal jaren organiseert Eindhoven Atletiek een supergezellige busreis naar deze wedstrijd, waar veel leden en lopers van vele atletiekverenigingen en loopgroepen graag bij aanhaken. Files en slecht weer zijn echt heel wat draaglijker in een bus, waar je gratis van eten en drinken wordt voorzien. Het vertrek- en aankomstpunt is net als vorig jaar vanaf onze atletiekbaan.

Vertrektijd van de bussen is om 07.30 uur vanuit Eindhoven. De bus van 9 uur is vol maar er is nog voldoende plaats in de bussen die om 07.30 uur vertrekken. Om 16.30 uur vertrekken we weer voor de terugreis naar Eindhoven.

Bij deze nodigen we lo(o)p(st)ers/wandelaars/supporters etc. van harte uit om deel te nemen aan deze busreis. De ervaring heeft geleerd dat het echt heel comfortabel reist per bus, die tot in het centrum van Egmond doorrijdt. De kosten voor deze busreis bedragen slechts 20,00 euro per persoon, inclusief gratis drankjes en hapjes in de bus.

De aanmelding voor de busreis sluit op 31 december 2018. Mocht een van de bussen onderbezet zijn, is de volgorde van aanmelden bepalend of je wel of niet mee kunt.

Je kunt je inschrijven voor de busreis via www.inschrijven.nl

Er is een extra veld waarop je aan kunt geven bij welke vereniging of groep je hoort. Geef s.v.p. duidelijk op dat je bij Eindhoven Atletiek hoort, zodat we kunnen zorgen dat je in dezelfde bus komt te zitten als je loopmaatjes.

De inschrijvingskosten voor de wedstrijd zijn niet inbegrepen. Je moet niet vergeten zelf in te schrijven voor de wedstrijd. Wacht hier niet te lang mee want vorig jaar was de limiet voor het maximale aantal deelnemers erg snel bereikt. Voor verdere details over de wedstrijden en inschrijven voor de wedstrijd verwijzen we naar de  website van de halve van Egmond: http://www.sauconyegmondhalvemarathon.nl/

Mogen we je ook verwelkomen op 13 januari a.s.?

Voor eventuele vragen kunnen jullie terecht bij Joop Broeders via joop.broeders@eindhovenatletiek.nl  of 06-12422389

Vriendelijke groeten

Joop Broeders

Organisatie busreis naar Egmond

Geplaatst in Actueel, Nieuws