Vrijwilligers gezocht Eindhoven Atletiek!!!

Vrijwilligers gezocht Eindhoven Atletiek!!!

Voor verschillende functies zijn wij nog op zoek naar vrijwilligers. 

Kantine medewerkers: 

Heb jij een ochtend of avond per week vrij en vind je het leuk om achter de bar te staan en het eerste aanspraakpunt te zijn? Dan is kantine medewerker iets voor jou! 

De kantine is in de ochtend van maandag tot en met zaterdag open van  9.00 tot 12.00/12.30.  ’S avonds van maandag tot en met donderdag van 17.30/18.00 uur tot 23.00. Vrijdagavond van 17.00 tot 18.30.  Als er voldoende vrijwilligers zijn wellicht in de toekomst ook op vrijdagmiddag. 

Je hoeft geen lid te zijn van Eindhoven Atletiek, dus ook vrienden, kennissen, familie of buren die het leuk vinden zijn van harte welkom. 

Wij bieden je veel gezelligheid en een kleine uurvergoeding. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Annemieke Luiten (06)13425083, Ancil Pernot, Joop Broeders of een van onze vrijwilligers achter de bar. 

Extra handen en ogen tijdens de pupillentraining: 

Wij hebben nog maar een klein aantal jeugdtrainers. Om er voor te zorgen dat de pupillentrainingen verantwoord door kunnen blijven gaan, zijn we op zoek naar ouders die mee willen helpen tijdens de training ter ondersteuning van een trainer. (Je hoeft dus geen jeugdtrainer te zijn !).

Ben jij een jeugdtrainer of zou je dat graag willen worden? Heel graag! 

Voor meer informatie en aanmelden kun je contact opnemen Elly Schouten elly.schouten@ziggo.nl 

Heb jij een andere kwaliteit waarmee je Eindhoven Atletiek kunt helpen? Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers! Je kunt je melden bij helene.boender@eindhovenatletiek.nl

Geplaatst in Archief