Zondag finale B-competitie in Eindhoven

Zondag finale B-competitie in Eindhoven

Zondag (16 september) organiseert Eindhoven Atletiek de landelijke finale van de B-competitie.
Hierbij komen de beste 12 teams uit de voorrondes aan de start, zowel bij de jongens als de meisjes.

Bij de jongens kwam Haag Atletiek als beste uit de voorrondes door in de tweede ronde te winnen. Eindhoven Atletiek won de eerste ronde en staat na de voorrondes op de tweede plaats. GAC Hilversum en Altis Amersfoort komen als derde en vierde naar Eindhoven. Bij de finale wordt overigens met schone lei begonnen.

Bij de meisjes gaat PAC Rotterdam aan de leiding na een ruime overwinning in de eerste wedstrijd. In de tweede wedstrijd was Ilion Zoetermeer het beste, die vinden we na de voorrondes op plaats drie. Daartussen staat Lycurgus uit Krommenie, en op de vierde plaats is Groningen Atletiek ook nog dichtbij.

De stand na de voorrondes vind je op atletiek.nl voor zowel de jongens als de meisjes

Iedereen is van harte welkom om te komen kijken en vooral om de jongens van Eindhoven Atletiek te steunen bij hun streven naar een podiumplaats. Het team van Eindhoven Atletiek, bestaande uit Sven Roosen, Robin Beks, Jasper Cobussen, Jens Peeters, Kjell Segers, Maarten Debeij, Riq de Wit, Chiel Stikkelbroeck, Jack Abernethy en Juno Schuwer zal uw aanmoedigingen zeker waarderen. Twee jaar geleden eindigde bijna hetzelfde team al op de derde plaats in de finale van de C-competitie.

De wedstrijd begint op 12:00 met de 110m horden en eindigt om 17:00 met de 4x100m.
Alle informatie over de wedstrijd (teams, deelnemers en chronoloog) is te vinden op deze plek op atletiek.nu.

Zie hier ook in PDF het Chrono Finale B-junioren.

Voor de bezoekende ploegen ook nog de volgende info:
– Afhalen van de startnummers is vanaf 10.30 uur in het secretariaat. Dit vind je in de centrale hal. Komende vanaf de trap richting de baan linksaf de gang in en dan rechtsaf
– juryvergadering is in de krachtruimte. Die ligt in dezelfde gang als het wedstrijdsecretariaat. in de gang rechtdoor lopen, dan kom je er vanzelf.
– ploegleidersvergadering is in de vergaderkamer. Die ligt op de eerste verdieping. Vanaf de trap in de centrale hal rechtdoor en dan links de hoek om
– materiaalweging is aan de kopse kant van het gebouw, aan de zijde van de finish.

Geplaatst in Actueel, Nieuws, Wedstrijden