Meerkampsuccessen in Best en Schoonhoven

Meerkampsuccessen in Best en Schoonhoven

Bij de Kermismeerkampen in Best scoorden de 5 deelnemende junioren van Eindhoven Atletiek naast zeer veel PRs twee ereplaatsen in de totaaluitslag. Silke Peeters werd 2e bij de meisjes-A, Alan Saleh 3e bij de jongens-D. Atletiekvereniging GM en alle atleten bedankt voor de kameraadschappelijke warme wedstrijd. Leuk dat trainer Frans Klep kwam kijken om live speerwerpaanwijzingen te kunnen geven aan de boers Saleh!
De volledige uitslagen van de Kermismeerkampen in Best vind je hier op atletiek.nu.

Trots en blij na een leuk weekend meerkampen met volop zon

Naast Györ (EK<18) en Best (Kermismeerkampen) was dit weekend ook in Schoonhoven een meerkamp. Bij de mannen ging daar de overwinning naar Alberto Brinni, met een vijfde plaats voor Joep Chatrou. Klein detail: het puntentotaal van 6098 van Alberto is 42 punten meer dan dat van de winnaar in Best. De uitslagen van Schoonhoven vind je op hier atletiek.nu

De top 5 van Schoonhoven

Wat een mooi meerkampweekend zo voor Eindhoven Atletiek!

Geplaatst in Uitslagen