Sprinters Sacha en Sanne goed op tweede dag NK senioren

Sprinters Sacha en Sanne goed op tweede dag NK senioren

Sacha van Agt kwam met haar 4e plaats in de finale van de 100m in een tijd van 11,82s, na 2e geworden te zijn in haar halve finale in 11,79s, tot het beste resultaat voor Eindhoven Atletiek op de tweede dag van het NK atletiek in Utrecht. Een heel sterk optreden voor Sacha, die vooraf als 9e geplaatst was. Mooi dat ze haar aansluiting bij de top herwonnen heeft!

De finish van Sacha (met nr. 8) in de finale op de 100m

Eerder op de dag liep Sanne Denneman met 58,00s naar een nieuw PR op de 400m, goed voor de snelste tijd in de voorrondes. Haar 59,02 later op de dag in de halve finale was niet snel genoeg om zich te plaatsen voor de finale, maar met haar PR in de series en de 200m nog voor de boeg mag ze al trots zijn op haar optreden.
Bij de 400m mannen liep Hans Veldhuis eveneens naar een PR in de series, en bleef met 49,86 voor het eerst onder de 50 seconden.
Een ander opvallend optreden was van Pepijn van de Westerlo op de 3000m Steeple. Nadat hij bij de competitie moest invallen op dit nummer bleek dat snel genoeg voor deelname aan het NK. Met een paar extra hordentrainingen van Marcel Roosen in de benen verbeterde hij zich nu flink naar 9.58,98, goed voor een 8e plaats.
Alle uitslagen van de leden van Eindhoven Atletiek zijn te vinden in het handige overzicht op atletiek.nu

Geplaatst in Actueel, Uitslagen