Topprestaties Eindhoven Atletiek bij Marathon Enschede

Topprestaties Eindhoven Atletiek bij Marathon Enschede

Onder historisch warme omstandigheden hebben de Marathon lopers van Eindhoven atletiek topprestaties geleverd bij de 50ste editie van de Enschede marathon.
Tim Kragten spande de kroon en liep onder deze zeer moeilijke omstandigheden zelfs een PR van een dikke minuut, hij finishte in 2:32:06 op de 5e plek in het overall klassement. Merlijn Wijn finishte in een zeer goede 2:43:08 op de 10e plek overall en 4de in zijn categorie, Merlijn heeft bijna de hele marathon solo moeten lopen. Daarachter hebben Tein Somers, Filip Lijnen en Eric Crombaghs een harde strijd gevoerd, wie er als derde Eindhovenaar over de finish zou komen, belangrijk ivm het team klassement. De strijd werd uiteindelijk overtuigend gewonnen door Tein Somers, die in deze hitte mooie tijd van 2:45:44. Tein werd ook nog 3e in zijn categorie. Filip finishte in 2:47:10(2e in zijn categorie), kort gevolgd door Eric, in 2:43:23. Eindhoven Atletiek heeft het team klassement gewonnen met ruim 30 min voorsprong op de nummer 2!

Mannen en Coach Wilfred van Mill van harte gefeliciteerd met deze geweldige prestaties.

Geplaatst in Actueel, Geen categorie, Nieuws, Nieuws prestatielopers, Nieuws wedstrijdatletiek, Uitslagen