Zilver voor Robin Beks bij hoogspringen

Zilver voor Robin Beks bij hoogspringen

Op de tweede dag van de NK Indoor voor junioren in Apeldoorn behaalde Robin Beks een zilveren medaille bij hoogspringen junioren-B. In een spannende wedstrijd wist hij 1m75, 1m80, 1m85 en 1m89 steeds in 1 poging te halen. Voor de 1.93 had hij 3 pogingen nodig, maar de 1m96 lukte weer in één keer. De 1m99 was nu nog te hoog gegrepen, maar erg knap dat Robin zijn PR met 1cm wist te verbeteren, gezien de weinige echte hoogspringtrainingen die we hebben kunnen doen. Complimenten dus aan het improvisatievermogen van de springers en hun trainer Theo Basstein.

Robin scheert over de lat in Apeldoorn

De nummers 2-1-3 van het hoogspringen

Robin met trainer Theo

In dezelfde wedstrijd sprong ook Maarten Debeij, die nog C-junior is. Hij werd knap 5e met 1m85.
Eerder op de dag werd Janna Doumpas helaas uitgeschakeld in de series van de 200m bij de meisjes-A.
Alle uitslagen van dit NK op Atletiek.nu.

Geplaatst in Uitslagen