Jarrod Bannister overleden

Jarrod Bannister overleden

Vandaag bereikte ons het trieste bericht dat Jarrod Bannister gisteren (donderdag) op 33-jarige leeftijd is overleden. Deze Australisch recordhouder speerwerpen woonde sinds ongeveer een jaar in Eindhoven en heeft bij Eindhoven Atletiek speerwerptrainingen verzorgd. Het was de bedoeling om zodra de atletiekbaan gereed zou zijn dit verder uit te bouwen met de begeleiding van jonge talenten. Helaas heeft het niet zo mogen zijn. We zullen deze enthousiaste, sportieve en vriendelijke atleet en trainer missen en nog regelmatig aan zijn tip ‘Keep the tension’ denken. Ons medeleven gaat uit naar zijn vriendin, familie en vrienden.
Op de site van het Eindhovens Dagblad staat een kort stukje van Linda Derksen, die ook aan wat trainingen van hem heeft meegedaan, zie Australische speerwerper Jarrod Bannister (33) uit Eindhoven overleden [ED.nl].

Geplaatst in Actueel, Nieuws