De cursus assistent looptrainer 2 begint weer

De cursus assistent looptrainer 2 begint weer

An Rindt en Hans den Ouden geven een nieuwe cursus Assistent Looptrainer 2 (ALT2). De cursus begint op 3 februari. Als je interesse hebt in deze interne cursus meld je dan bij An Rindt of Hans den Ouden.

Hier zijn de details:
De cursus bestaat uit vier workshops van 2,5 uur met aanvullende opdrachten die in de eigen trainerspraktijk kunnen worden uitgevoerd. Het doel van de cursus is assistenten opleiden die deeltaken van de trainer overnemen om zo de belasting voor de trainer te verminderen. De aanvullende opdrachten zijn 2 x een training observeren en 2 x zelf assisteren bij een training. Op het eind van de cursus ontvang je, als je alle opdrachten hebt uitgevoerd een certificaat.

De cursus begint op zaterdag 3 februari. De vervolgdata worden in overleg met de cursisten vastgelegd. De voorgestelde data zijn zaterdag 3 februari, zaterdag 24 februari, zaterdag 10 maart en zaterdag 24 maart. De cursus is steeds op zaterdagmiddag van half 2 tot 4 uur in de kantine of in de bestuurskamer van EA.

Heb je interesse? Meld je aan!

Geplaatst in Actueel, Clubmededelingen, Nieuws