PRs en podiumplaatsen in Volkel

PRs en podiumplaatsen in Volkel

Bij de indoorwedstrijd voor CD-junioren van atletiekvereniging De Keien in Volkel was Eindhoven Atletiek met 9 atleten goed vertegenwoordigd. Alle atleten werkten een driekamp af met 35m sprint, hoogspringen en kogelstoten. Elise Mutsaers (MD), Alan Saleh (JD) en Kirsten Peeters (MC) wonnen deze driekampen in hun categorie. Ook opvallend waren de 1.45 hoog van Raf van den Nieuwenhof en de gedeeld eerste plaats op sprint van de tweeling Alan en Rawan Saleh. Hieronder de uitslagen van onze deelnemers, alle uitslagen te vinden op https://www.atletiek.nu/wedstrijd/uitslagen/16291/

Gezien de goede resultaten verdienen de trainers van de CD junioren en hun atleten een compliment voor hun improvisatievermogen bij de trainingen op de doordeweekse avonden en de zaterdagochtend.

Eerder op de dag was in dezelfde hal een indoorwedstrijd voor pupillen. Hier was Bram Savelkoul de enige vertegenwoordiger van Eindhoven Atletiek. Hij werd 7e op de vierkamp en liep heel knap op de 35m met horden met 6,0sec slechts 0,3sec langzamer dan op de 35m sprint (5,7sec).

 

Geplaatst in Actueel, Nieuws jeugd, Uitslagen, Wedstrijden