Crossen in Reusel en Deurne

Crossen in Reusel en Deurne

Wil je in de winterperiode je conditie een beetje op peil houden dan zijn de crossjes van de Kempische Cross Competitie daar uitermate geschikt voor! De recreanten mogen op zo’n cross altijd de spits afbijten. Zo ook aanstaande zondag in Reusel tijdens de l’avant Sylvestrecross. Om 10.00 uur gaan de recreanten van start. De afstand die je loopt mag je zelf bepalen! Je begint met een aanlooprondje van 1120 meter. Daarna mag je 1,2,3 of 4 keer de grote ronde lopen zodat je uiteindelijk maximaal aan 10 kilometer komt. Dus twijfel niet, kom zondag naar Reusel! (wedstrijdlopers en jeugd starten later op de dag)

Er zijn ook een aantal fanatieke recreanten die aan crossjes meedoen buiten de Kempische Cross Competitie. Zo was daar afgelopen zondag de Zandbosscross in Deurne. Een leuke cross op een gevarieerd parcours. En er viel nog een EA atlete in de prijzen! Ze moest alleen een voormalig profwielrenster voor laten gaan.

Klik hier voor een filmpje waarin een aantal Eindhoven Atletiek recreanten in actie is te zien tijdens de Zandboscross van zondag 3 december 2017. En ben je benieuwd hoe het er in Reusel aan toe gaat tijdens de l’avant Sylvestrecross? Hier kun je een filmpje bekijken van de cross in 2015.

Geplaatst in Actueel, Nieuws, Nieuws recreanten