ea_header04.jpg

De wedstrijd die op 22 mei 2016 gepland stond is helaas afgelast wegen een tekort aan deelenemers.

Volgend jaar gaan we voor een nieuwe editie.

Op zondag 22 mei organiseert Eindhoven Atletiek een spring event. Dit is een wedstrijd waar uitsluitend aan springonderdelen deelgenomen kan worden. Dit jaar zullen dat polsstokhoog, verspringen en hoogspringen zijn.

Er word gesprongen in verschillende groepen. Iedere groep heeft een maximum aantal deelnemers van 15. Bij het polsstokhoogspringen zal er door de organisatie een groepsindeling gemaakt worden aan de hand van de persoonlijk records . Groep 1 zullen de lagere persoonlijke records zijn en groep 2 de hogere persoonlijke records.
11:00 polsstokhoog groep 1
11:00 hoogspringen
14:00 polsstokhoog groep 2
14:00 verspringen
 
De wedstrijd vind plaats op het Eef Kamerbeek Atletiekcentrum, J.C. Dirkxpad 7 te Eindhoven.
 
Inschrijven kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vermeld bij de inschrijving graag het onderdeel en persoonlijk record, categorie en vereniging.
 
Het inschrijfgeld is €4,00 (ter plaatse te betalen). Na-inschrijven is niet mogelijk.
 
Regelmatig zal er een deelnemerslijst verschijnen op de site van Eindhoven Atletiek. Zodra er een groep vol is wordt dat ook hier vermeld.
 
Uiterlijk 8 mei zal de groepsindeling voor polsstokhoogspringen bekend gemaakt worden. Inschrijven is hierna nog mogelijk indien er nog plaats is in 1 van de 2 groepen en afhankelijk van de hoogte.
 
Voor vragen kun je contact opnemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 

Met sportieve groeten,
 
Namens WOC van  Eindhoven Atletiek
Anne-Marijke Voets

 

 

Sponsoren