ea_header04.jpg

Elke jonge atleet of atlete, die graag wedstrijdgericht wil trainen voor de midden-afstand, is welkom. We hebben nu een groep regionale en landelijke toppers, die gemiddeld tussen de 3 en 7 keer per week trainen op programma's. In de winter lopen we vooral de korte crossen en in de zomer pakken we de baanwedstrijden, waaronder die van het baancircuit C14.
De jongste atleten zijn 13 jaar en de oudste zijn masters, dus ouder dan 35 jaar. Van elke categorie (D,C,B en A-junioren) hebben we een aantal mensen, waarmee je kunt trainen. De drempel is laag, dus iedereen kan aansluiten. Wel moet je een wedstrijdmentaliteit hebben en een trainingsdiscipline. Maar vooral het plezier in de mooie loopsport staat voorop. We organiseren ook trainingsweekenden, die naast het trainen ook gewoon gezellig zijn.
Ikzelf ben ervan overtuigd, dat, als je jonge mensen gezamenlijk op een verantwoorde manier laat trainen op een gevarieerde manier, met veel nadruk op een goede techniek en zonder te veel belasting en in een goede sfeer, dan komen resultaten vanzelf. En om hen daarin goed te begeleiden, is voor mij echt een uitdaging. Ook vind ik dat het lopen van snellere middenafstanden enorm veel voldoening geeft en zelfvertrouwen schenkt.
Dus, als je graag loopt en snel wilt worden, meld je gewoon bij ons aan.
Ton van Hoesel.
 

Sponsoren