ea_header04.jpg

Clubblad Eindhoven Atletiek

Eindhoven Atletiek heeft een eigen clubblad, waar we nu al apentrots op mogen zijn maar het moet nog verder groeien. Een clubblad DOOR LEDEN VOOR LEDEN met hierin een grote verscheidenheid aan artikelen zoals, (sport)medische artikelen, wedstrijdverhalen, lief en leed berichten etc. Ons nieuwe clubblad is samengesteld door een enthousiaste redactie bestaande uit Heather MacDuff, Marleen Mescher, Maurice van den Berge, Jan van der Blij en Joop Broeders. De professionele opmaak en de techniek wordt verzorgd door Noud Leermakers, Huub Arts, Jan Voets en Huub Sanders.

Mocht je na het lezen van ons clubblad enthousiast zijn geraakt en tijd hebben om een artikel te schrijven neem dan contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ter attentie van Joop Broeders.

Om het clubblad op een aantrekkelijke manier weer te geven is gekozen voor een e-Magazine viewer. Hiervoor hoeft je niets te installeren op je PC, door alleen maar op het document te klikken open je het clubblad. Mocht je het clubblad liever als een gewoon document lezen of uitprinten laad dan de PDF versie onderaan deze pagina.

Laatste nummer.

 

 

 

 

Mocht je de clubbladen liever in PDF-formaat lezen dan kun je die onderaan deze pagina downloaden (Let op deze files kunnen meer dan 6Mb groot zijn

Alle verschenen nummers.

Clubblad in PDF formaat

Jaargang/nummer Datum
2013-06 jul.2013
2013-05 mrt.2013
2012-04 dec.2012
2012-03 jun.2012
2012-02 mrt.2012
2012-01 jan.2012

 

 

 


Heb je nog geen adobe dan kun je dit hier downloaden.

  http://get.adobe.com/nl/reader/

Aan en afmelden Clubblad

 

Voornaam:
Tussenvoegsel:
Achternaam:
Email:
         

 

 

Sponsoren