Help mee

Sponsor worden

Eindhoven Atletiek is met meer dan 1500 leden de zesde grootste atletiekvereniging van Nederland. De historie van de nieuwe vereniging gaat terug tot de oprichting van PSV-Atletiek in 1913. Eind 2010 werd het nieuwe pand, het Eef Kamerbeek Atletiekcentrum, waar ook wij onze faciliteiten hebben, op Sportpark de Hondsheuvels geopend. In deze nieuwe accommodatie zijn naast Eindhoven Atletiek, ook de stichting Marathon Eindhoven, Sportbedrijf De Karpen, paramedisch centrum Sportplein Eindhoven, de studentensportverenigingen Asterix (Atletiek) en Puspharia (Voetbal) en de tieneropvang van Korein gevestigd. Het is dus een multifunctionele locatie, met zowel overdag als ’s avonds veel bedrijvigheid. Daarnaast is lopen “in”. Uit diverse onderzoeken blijkt dat tussen de 2 en 4 miljoen Nederlanders regelmatig hardlopen. Hardlopen is daarnaast populair als bedrijfssport, deelname in onze vereniging kan de sportiviteit en gezondheid binnen uw bedrijf verder vergroten. Dit alles maakt Eindhoven Atletiek aantrekkelijk voor sponsoren.

Eindhoven Atletiek is een bruisende vereniging die veel evenementen organiseert voor alle doelgroepen en daarnaast volop mogelijkheden biedt voor sponsoring op onze locatie. Buiten de evenementen om is de baan zeer drukbezocht tijdens de trainingen en de vele (school)sportdagen. Maar liefst 43 scholen weten jaarlijks de weg naar het Eef Kamerbeek Atletiek Centrum in sportpark De Hondsheuvels te vinden en ruim 10.000 scholieren komen jaarlijks sporten op de atletiekbaan. Wij maken u via onderstaande graag attent op alle mogelijkheden die wij als atletiekvereniging kunnen bieden

Natuurlijk kunnen wij ook een programma op maat voor u maken.

Sponsor 400 x 100 meter

De nieuwe accommodatie ziet er geweldig uit maar brengt ook de nodige kosten met zich mee. Van een collega-vereniging hebben we een idee geadopteerd dat we “400 x 100” hebben genoemd. We gaan iedere meter van de baan “verkopen” aan sponsoren voor een bescheiden, laagdrempelig bedrag van 100 euro. Bedrijven kunnen een of meerdere meters kopen. In de kantine wordt via één van de TV-schermen weergegeven wie ons middels deze “400 x 100” sponseren. Deze namen blijven daar zichtbaar voor een periode van drie jaar.

Naamgever Evenement

Voor onze evenementen zoeken wij naamgevers, sponsoren die hun naam graag willlen verbinden aan een van onze evenementen. Afhankelijk van omvang en niveau van het evenement is sponsoring mogelijk voor een bedrag vanaf 1500 euro.

Naamgever onderdeel evenement

Voor diverse onderdelen bij een van de door Eindhoven Atletiek georganiseerde evenementen, is er ruimte voor naamgevers van de diverse onderdelen. Een sponsor kan bijvoorbeeld sponsor worden van de 100 meter of het hoogspringen bij de “Eef Kamerbeek Games” maar kan ook sponsor worden van de 10 km tijdens de “De Burgh-Hemelvaartloop”. De sponsoring begint bij 250 euro.

 

Subsponsor evenement

Als subsponsor van een evenement wordt uw bedrijf opgenomen op de posters, website en flyers van het evenement en op de uitnodiging die per mail aan de sporters wordt gestuurd. Ons mailbestand bestaat inmiddels uit meer dan 40.000 (geen tikfout) mailadressen. Subsponsoring is al mogelijk vanaf 150 euro.

Op onze wedstrijdkalender staan jaarlijks de onderstaande evenementen:

MaandWedstrijd
FebruariWinterwerpwedstrijd
MaartSportmax Karpencross
MaartManegecross
AprilCD-competitie
AprilDe Hypotheker Beekloop
MeiAvondwedstrijd
JuniDe Burgh-Midzomeravondrun
JuniOpen Eindhovense jeugd
JuniWerpvijfkamp
JuliDe Eef Kamerbeek Games
AugustusDe Hypotheker Beekloop
AugustusRegional Special Olympics
SeptemberWerpmeerkamp
SeptemberClubkampioenschappen

Sponsor reclamebord

Voor een reclamebord (2.50 x 0,8 meter) op de atletiekbaan wordt een bedrag gevraagd van 250 euro per jaar. Bij het afsluiten van een contract voor drie jaar, komen de productiekosten van het reclamebord voor rekening van Eindhoven Atletiek.

Sponsor website

Voor het plaatsen van het logo van uw bedrijf met een link naar de website van uw bedrijf wordt een bedrag gevraagd van 250 euro per jaar. De website van Eindhoven Atletiek kent ruim 80.000 bezoeken, ruim 25.000 unieke bezoekers en heeft 2.3 miljoen hits per jaar.

Sponsor in clubhuis “De Samenloop”

In het clubhuis van Eindhoven Atletiek zijn er diverse mogelijkheden om de naam van uw bedrijf vermeld te krijgen. Het bedrag hiervoor bedraagt 250 euro per jaar.

Er zijn dus heel wat mogelijkheden, ook voor kleine sponsoren. Mogen we ook uw bedrijf als sponsor van Eindhoven Atletiek begroeten?

Hierbij voor de duidelijkheid alle mogelijkheden in een schema weergegeven:

SponsormogelijkheidSponsorbijdrage
400 x 100100 euro
Naamgever evenement1500 euro
Naamgever onderdeel evenement250 euro
Subsponsor evenement150 euro per jaar
Sponsor reclamebord250 euro per jaar
Sponsor website250 euro per jaar
Sponsor in clubhuis "De Samenloop"250 euro per jaar

Zoals al eerder aangegeven is er ook “maatwerk” mogelijk. Indien u eens wat uitgebreider wilt praten over de diverse mogelijkheden, kunt u contact opnemen met Joop Broeders 06-12422389 of joop.broeders@eindhovenatletiek.nl